Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Наталія Кузнєцова удостоєна професійної нагороди від юридичного співтовариства

9 жовтня 2014, 16:45
990
1
Реклама

Вже традиційно, в професійне свято, Асоціація юристів України спільно з провідними юристами країни провели урочисту церемонію Відкриття Року Права.

Поводячись з вітальним словом до учасників, Президент АЮУ Денис Бугай відмітив, що цей захід - особливий: "По-перше, ми зробили його добродійним. По-друге, ми змінили формат церемонії і сьогодні зібралися в історичному місці - Софії Київській. І в цьому є прихований зміст, оскільки цей заповідник пов'язаний з ім'ям першого українського юриста - Ярослава Мудрого, який зробив один з найбільших внесків у розвиток права в нашій країні".

Підводячи підсумки минулого року, Президент АЮУ констатував, що ніхто не чекав настільки складного і наповненого подіями року. Проте, він відкрив і багато нових можливостей, які можуть змінити систему на кращий. "Українське право неодноразово відроджувалося, тому я упевнений, що незабаром ми можемо чекати його черговий Ренесанс", - підсумував він.

У свою чергу, Віце-президент АЮУ, секретар Київської міської ради Олексій Резников відмітив позитивну тенденцію заняття кваліфікованими фахівцями ключових посад в країні. "Багато хто з наших колег вже перейшов працювати на державні посади, ще частина - балотується на майбутніх виборах до парламенту. І це дійсно хороша практика, оскільки саме зараз настав час професіоналам вийти на публічну службу і узяти відповідальність за проведення якісних змін", - прокоментував він.

Проте кульмінацією заходу стало вручення Почесної нагороди АЮУ "За честь і професійну гідність" 2014 року. Лауреатом нагороди стала Наталія Кузнєцовапрофесор кафедри цивільного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, багаторічний внесок якої у розвиток юридичної професії є безцінним.

Традиційно, нагороду вона отримала з рук одного з найавторитетніших юристів України, старшого партнера АТ "ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" Василя Кисиля. Сама Наталія Семенівна висловила слова щирої вдячності колегам за довіру і визнання її роботи. "Я дуже вдячна Асоціації юристів України за високу оцінку моєї професійної діяльності! Нагорода, отримана цього року, в ці складні для нашої держави часи набуває для мене особливого значення, і є стимулом для подальшої роботи по розвитку на Україні правової держави і громадянського суспільства", - прокоментувала вона.

Нагадуємо, що усі засоби, які були зібрані за участь в урочистому обіді, Асоціація направила на лікування військових, які знаходяться в Головному військово-клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

Інформація Асоціації юристів України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини