Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Олег Макаров і Павло Шеремета відповіли на проблемні питання бізнесу

8 жовтня 2014, 16:02
793
2
Реклама

7 жовтня Європейська Бізнес Асоціація провела загальну зустріч з представниками бізнесу при участі Павла Шереметыекс-міністра економічного розвитку і торгівлі України, і Олега Макаровакерівного партнера "Василь Кисиль і Партнери".

У своєму виступі Павло Шеремета розповів про тенденції розвитку української економіки, причинах відходу з поста міністра, необхідності структурних змін в апараті державного управління і прискорення процесу дерегуляции, а також про виконання необхідних умов, що дозволяють іноземному бізнесу повернутися в Україну.

Олег Макаров розповів учасниками зустрічі про ключові новели законодавства і виклики, які стоять перед українським бізнесом : "Економіка чекає істотних інвестицій, прихід яких залежить від багатьох чинників : успішності економічних реформ, що проводяться, подолання корупції, а також від цивілізованого підходу до люстрації, у тому числі - в органах юстиції".

На зустрічі також обговорювалася стратегія конкурентної боротьби українських виробників при виході на Європейський ринок. У рамках обміну думками було порушено питання про закони, очікувані бізнесом, необхідність стимулювати розвиток підприємництва, скорочення кількості податків і спрощення адміністративних процедур.

Відповідаючи на питання стосовно подолання корупції в судових органах влади, зокрема, Олег Макаров сказав: "Позитивні зміни вже сталися: державна корупційна вертикаль надломлена, але корупція повністю не викорена. Судова реформа не буде успішною до тих пір, поки не станеться істотне оновлення кадрового складу в судах усіх рівнів. Держава повинна потурбуватися про те, щоб суддівські ряди поповнили справжні професіонали з високими моральними якостями і повинно забезпечити гідні умови роботи і гідну оплату праці суддів і інших співробітників судів".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини