Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов не хоче бачити депутатів, що відвідали Держдуму РФ

23 вересня 2014, 15:11
700
8
Реклама

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов вніс на розгляд парламенту проект постанови про позбавлення народних депутатів України, які 17 вересня взяли участь в роботі Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації, права участі в пленарних засіданнях і заробітної плати за дні неучасті в роботі комітетів, комісій і фракцій парламенту.

Також спікер звернувся в ГПУ, МВС і СБУ з проханням "дати правову оцінку зрадницькій діяльності, сприянню сепаратизму і агресії проти України з боку цих народних депутатів".

"17 вересня 2014 року група народних депутатів України - членів депутатської групи "За мир і стабільність" зустрілися із спікером Держдуми Російської Федерації Сергієм Нарышкиным і взяли участь в її засіданні, де продемонстрували свою колективну позицію, яка фактично зводилася до підтримки нинішнього російського правлячого режиму, який розв'язав і продовжує агресію проти України. Завдяки їх зусиллям історія українського парламентаризму поповнилася новою чорною сторінкою. Своїми діями, здійсненими під сумнівною тезою про миротворчу місію, вони зганьбили український парламентаризм і зрадили народ України, який став жертвою неспровокованої агресії з боку авторитарної Росії", - говориться в проекті постанови.

Джерело: сайт ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини