Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений порядок надання одноразової грошової допомоги мобілізованим при звільненні

23 вересня 2014, 10:03
822
1
Реклама

Уряд постановою від 17 вересня 2014 року № 460 визначило порядок і умови виплати одноразової грошової допомоги у випадку звільнення військовослужбовців, покликаних на військову службу по заклику у зв'язку з мобілізацією.

Передбачено, що після демобілізації виплачується грошова допомога в розмірі 4% місячного грошового забезпечення за кожен повний календарний місяць служби, але не менше 25% місячної суми. Виплати робляться за період з дня заклику по мобілізації. Розмір посібника обчислюється відповідно до постанови Кабміну від 17 липня 1992 року № 393.

Посібник виплачується з розрахунку місячного грошового забезпечення (без урахування винагород), на яке має право військовослужбовець на день звільнення.

Виплата здійснюється Міноборони, іншими утвореними відповідно до законів військовими формуваннями і правоохоронними органами за рахунок засобів держбюджету, передбачених на їх зміст.

Але посібник не виплачується у разі звільнення у зв'язку із службовою невідповідністю, позбавленням звання, звинувачувальним вироком суду і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини