Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рекламу вітчизняних книг пропонують вважати соціальною

11 вересня 2014, 13:30
345
0
Реклама

Мінекономрозвитку пропонує визначити рекламу деяких книжкових видань як соціальну. Для цього пропонується внести необхідні зміни до Закону "Про рекламу", що відповідає законопроект вже розроблений Мінекономрозвитку і представлений для громадського обговорення.

Згідно з проектом, реклама книжкових видань національних видавництвсенс яких спрямований на досягнення суспільно-корисних цілей, популяризацію загальнолюдських цінностей, і поширення яких не має на меті отримання прибутку, здійснюється згідно частин 3-5 статей 12 Закону "Про рекламу".

Як вказано в цих нормах Закону, на осіб, які безоплатно роблять і поширюють соціальну рекламу, і на осіб, які передають своє майно і засоби іншим особам для виробництва і поширення соціальної реклами, поширюються пільгипередбачені законодавством України для добродійної діяльності. Державні і комунальні ЗМІ-розповсюджувачі реклами мають деякі зобов'язання по розміщенню соціальної реклами і тому подібне

Мета змін - створення сприятливих умов для розвитку вітчизняного книговидання і збільшення об'ємів реалізації книг національних видавництв.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини