Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карна міліція у справах дітей підготувалася до нового навчального року

1 вересня 2014, 09:02
187
0
Реклама

З 1 вересня співробітники карної міліції у справах дітей запланували регулярно відвідувати середні загальноосвітні установи з метою проведення відповідної профілактичної роботи, щоб надалі впродовж усього навчального року мінімізувати здійснення такими, що вчаться правопорушень.

Також з початком нового навчального року зусилля міліції будуть спрямовані на вжиття усіх можливих заходів по забезпеченню безпеці дітей в загальноосвітніх учбових закладах. Проводитиметься індивідуальна роз'яснювальна робота з батьками і учнями по завчасному інформуванню учителів, працівників правоохоронних органів про можливі факти здійснення протиправних дій, націлених на зрив учбового процесу.

Особлива увага співробітників міліції буде приділена дітям вимушених переселенців з районів проведення АТО відносно належного відношення однокласників до їх ситуації, залучення до кухлів і секцій для проведення позаурочного часу та ін.

Відзначається, що усю необхідну інформацію відносно відомостей про працівнику міліції, який закріплений за учбовим закладомможна дізнатися на інформаційних стендах загальноосвітніх учбових закладів.

За інформацією прес-служби МВС

Наказом МВС від 22.05.2012 № 456 затверджено Положення про Управління карної міліції у справах дітей Міністерства внутрішніх справ України. Читайте також: Як працює карна міліція у справах дітей.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини