Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АЮУ рекомендует воздержаться от участия в мероприятиях на территории РФ

14 серпня 2014, 17:21
464
5
Реклама

Враховуючи складну конфліктну ситуацію, яка склалася в стосунках України з Російською Федерацією і з міркувань безпеки, Асоціація юристів України просить українських юристів утриматися від участі в спеціалізованих заходах (форумах, конференціях і тому подібне), які проходять на території РФ.

Відповідне рішення було прийняте Правлінням АЮУ 14 серпня 2014 і вже знайшло підтримку багатьох провідних юридичних компаній України.

З текстом заяви можна ознайомитися нижче:

"Асоціація юристів України спільно з провідними юридичними фірмами України в умовах, що склалися, рекомендують не відвідувати юридичні форуми, конференції і інші заходи, що проводяться на території Російської Федерації, незалежно від організатора проведення заходу.

Українське юридичне співтовариство засуджує порушення суверенітету нашої держави, прав і свобод людини і громадянина.

Враховуючи це, Асоціація юристів України спільно з провідними юридичними фірмами України закликає українське юридичне співтовариство утриматися від участі в заходах на території РФ.

В той же час, ми виражаємо надію на подальші конструктивні взаємини з нашими російськими колегами і підкреслюємо нашу готовності до відкритого діалогу".

Джерело: Асоціація юристів України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини