Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Створений Урядовий офіс з питань європейської інтеграції

14 серпня 2014, 10:39
206
2
Реклама

Уряд на засіданні 13 серпня прийняло рішення про створення Урядового офісу з питань європейської інтеграції. "Ми сьогодні прийняли постанову Кабінету Міністрів про створення Урядового офісу з питань європейської інтеграції і затвердили положення про цей офіс"- повідомив Остап Семерак.

За його словами, такий офіс є ключовим інструментом координації, який український Уряд створив в національній системі імплементації Угоди про асоціацію України з ЄС.

Крім того, Остап Семерак повідомив про черговий етап конкурсу з визначення заступників міністрів з питань європейської інтеграції, які представлятимуть основний склад української частки Комітету з питань європейської асоціації. "Сьогодні відбулася кінцева фаза відкритого конкурсу на посаді заступників міністрів по євроінтеграції", - підкреслив Міністр.

Згідно рішення Уряду про проведення відкритого відбору претендентів на вказані посади, ця фаза передбачала участь в конкурсі мінімум двох претендентів в кожному міністерстві. "Насправді заявки на участь в конкурсі подавало по 2-3 претенденти на одну посаду. Усі кандидати мали можливість презентувати себе і свою програму перед членами Кабінету Міністрів, відповісти на питання, а після цього відбулося рейтингове голосування членів Уряду", - повідомив Остап Семерак і додав, що усього в цьому публічному конкурсі взяло участь більше 190 чоловік. Сьогодні у Кабінету Міністрів була можливість заслуховувати 26 кандидатів.

Вже на наступному засіданні Кабінет Міністрів зможе прийняти остаточне рішення за твердженням претендентів на посаді заступників міністрів з питань євроінтеграції.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини