Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вийшов перший наклад книги "Система залучення клієнтів"

7 серпня 2014, 10:39
223
0
Реклама

Днями вийшов перший наклад книги "Система залучення клієнтів". Тепер кожен підприємець, автор розробок, інновацій, власники патентів, початкуючі бізнесмени, або ж людина, що знаходиться в пошуку бізнес-ідеї можуть опанувати інструмент, який фінішує будь-який старт з бездоганним успіхом.

Світ створений для краси і радості, інші принади життя, в наш-то час, мають бути автоматизовані і просто підлягати нашому простому керівництву.

Книгу "Система залучення клієнтів" можна вільно вважати комплексом усіх найкращих рішень і методів, вживаних на ділі. Адже передбачувана система залучення клієнтів розроблена на основі аналізу і експериментів, діючих систем, якими користувалися і продовжують користуватися компанії світового рівня і визнання.

З книги ви дізнаєтеся:

- як бути вибором №1 для клієнтів;

- як побудувати свою систему залучення клієнтів, навіть з нульовим бюджетом;

- як і що треба робити, щоб автоматично генерувати продажі?

Окрім цінної інформації, все перелічене вище ви почнете застосовувати практично. Тим паче, що на додаток до книги включені: e - mail- консультація, доступ в закриту зону, місячний абонемент в клуб підприємців, де окрім навчання і консультацій, ви обмінюєтеся досвідом з іншими учасниками.

Автор книги "Система залучення клієнтів" Марія Камергородская - засновник агентства психотехнологій для бізнесу "BYMASHKA", експерт по запуску додаткових бізнес-проектів без вкладень в компаніях малого і середнього бізнесу. Основний профіль діяльності : дослідження і розвиток успішних комунікативних моделей у бізнесі, позиціонування (компанії, персони, товари, послуги, розробки).

Публікується на правах реклами

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини