Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Экс-партнер CMS присоединился к команде Dentons

6 серпня 2014, 12:34
203
0
Реклама

Адам Мыцик, один з ведучих юристів, що практикують в Україні, приєднався до київського офісу Dentons як партнер практики по корпоративному праву.

Адам - досвідчений і визнаний фахівець в області корпоративного права, який має більш ніж 20-річний досвід практичної роботи в Україні, а також один з небагатьох фахівців, статус адвоката, що має, в США. До теперішнього часу він працював в київському офісі міжнародної юридичної фірми Chadbourne & Parke LLP. До цього Адам обіймав посаду партнера в київському офісі міжнародної юридичної фірми CMS Cameron McKenna, де він очолював практику по корпоративному праву / M&A і був одним з керівників практики з питань банківського і міжнародного фінансового права. Адам також був керівним партнером київського офісу CMS Cameron McKenna в 2008-2012 роках.

Адам на постійній основі надає юридичні консультації міжнародним і українським компаніям, банкам, інвестиційним банкам і іншим фінансовим установам з питань структуризації і інвестування іноземного капіталу у боргові зобов'язання і статутний капітал різних компаній у зв'язку з приватизаційними процесами, трансакціями злиття і поглинання, трансакціями у сфері фінансування і комерційними трансакціями. Останніми роками пан Мыцик працював над декількома проектами в області видобутку нафти і газу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини