Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кримські арбітражні керівники для внесення в ситему відбору можуть повідомити про зміну реєстрації в поточному році

Реклама

Пленум Вищого господарського суду України постановою від 10 липня 2014 року № 7 вніс зміни в Положення про автоматизовану систему по відбору кандидатів на призначення арбітражного керівника у справах про банкрутство.

Встановлено, що арбітражні керівники щорічно не пізніше за два місяці до початку нового календарного року зобов'язані відправити адміністраторові автоматизованої системи підтвердження участі у наступному календарному році у відборі кандидатів.

При цьому, якщо арбітражний керівник бажає змінити свою реєстрацію в автоматизованій системі (у зв'язку зі зміною місця проживання і так далі)відповідне повідомлення адміністратора спрямовується також не пізніше за листопад.

Як виняток з цього правила, арбітражні керівники, діяльність яких була пов'язана з господарськими судами, розташованими в АР Крим (ст.ст. 3 і 12 Закону "Про забезпечення прав і свобод громадян і правовий режим на тимчасово окупованій території України"), передають повідомлення про зміну своєї реєстрації в автоматизованій системі на поточний рік. Відповідні зміни вносяться адміністратором в особисту реєстраційну картку арбітражного керівника в передбаченому порядку, але на той же рік, в якому відправлено таке повідомлення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини