Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Страхові брокери проходитимуть навчання кожні три роки

Реклама

Сьогодні, 13 червня, набуло чинності розпорядження Нацкомфинуслуг від 29 квітня 2014 року № 1321 про внесення змін до Положення про навчання, перепідготовку, підвищення кваліфікації і складання іспитів особами, що здійснюють діяльність на ринках фінансових послуг. Дія Положення тепер поширюється на навчання, перепідготовку і підвищення кваліфікації керівників юрособ і фізосіб-підприємців, які мають намір здійснювати або здійснюють посередницьку діяльність в страхуванні або перестраховці (страхових і / або перестраховочных брокерів).

Внз відповідно до типової програми, затвердженою Нацкомфинусуг, складають і погоджують з комісією програми підвищення кваліфікації страхових і перестраховочных брокерів.

Навчання страхових і перестраховочных брокерів здійснюється з метою отримання ними професійних знань, що відповідають базовому рівню кваліфікації, необхідному для здійснення посередницької діяльності в страхуванні і перестраховці.

Страховий і перестраховочный брокер, який має намір подати в Нацкомфинуслуг документи для внесення інформації в державний реєстр страхових і перестраховочных брокерів і отримати свідоцтво про внесення в реєстр, проходить навчання за програмою підвищення кваліфікації тривалістю не менше 72 годин. Після завершення навчання здається іспит.

При здійсненні посередницької діяльності в страхуванні і перестраховці страхової або перестраховочный брокер через кожні три роки повинен проходити навчання і складати іспит за програмою підвищення кваліфікації страхових і перестраховочных брокерів.

Також встановлено, що після завершення навчання за відповідною програмою підвищення кваліфікації осіб, які мають намір здійснювати тимчасову адміністрацію фінансової установи, кандидат на отримання сертифікату складає іспит.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини