Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Асоціація юристів закликає приєднатися до акції на підтримку Збройних сил України

6 червня 2014, 10:29
207
6
Реклама

Асоціація юристів України закликає усіх членів приєднатися до масштабної акції на підтримку Збройних сил України і, зокрема, колег-юристів, які були покликані виконувати свій громадянській борг по захисту Вітчизни.

Як Ви можете це зробити:

1. АЮУ пропонує своїм членам зробити свій вклад на підтримку армії і придбати сертифікати казначейських зобов'язань "Військові".

До цієї акції вже приєдналися партнери провідних юридичних фірм України. Зокрема, одними з перших стали партнери АБ "Егоров, Пугинский, Афанасьев і партнери", а віце-президент АЮУ Олексій Резников так прокоментував своє рішення: "Кожен з нас відчуває моральний борг підтримати українську армію, якщо не особистою участю, то матеріально, адже наша з вами безпека і цілісність держави значною мірою залежить від стану і обороноздатності Збройних сил України".

Крім того, Президент АЮУ Денис Бугай, підтримавши цю ініціативу, призвав усіх колег приєднатися до цієї акції і анонсував рекламну кампанію у рамках Асоціації юристів України з метою залучення більшої кількості громадян до підтримки Збройних сил України. "Багато наших колег було мобілізовано в армію, дехто вирішив служити за власним бажанням, роблячи свій вклад в захист українського народу. Ми, як провідна юридична громадськість країни, не можемо залишатися осторонь. Хто не може узяти в руки зброю, повинен придбати казначейські зобов'язання - хто скільки може, хоч би і у складчину", - закликає Президент АЮУ.

Засоби, отримані з продажу сертифікатів, підуть на підтримку української армії. АЮУ докладатиме усіх зусиль для здійснення незалежного моніторингу цільового використання отриманих коштів. Для цього просимо Вас повідомляти нас про купівлю сертифікатів і, по можливості, відправляти фото!

Купити Сертифікати можна у будь-якому відділенні Ощадбанку! Детальніше про умови придбання і звернення сертифікатів можна на сайті Ощадбанку і Міністерства фінансів.

2. Також АЮУ почала збір засобів з метою придбання необхідного устаткування для батальйонів, в яких служать наші колеги і співвітчизники.

Не секрет, що зараз матеріально-технічне забезпечення тренувальних баз недостатньо, а державне фінансування не покриває усіх потреб армії. Більше того, військова екіпіровка службовців не забезпечує належного захисту бійців в озброєних зіткненнях, внаслідок чого існує дуже великий ризик для життя усіх призовників і добровольців, які спрямовуються на лінію вогню.

Країни, що ведуть юридичні компанії, вже приєдналися до цієї ініціативи, внаслідок чого зараз було зібрано більше 140 тисяч гривен на придбання дорогого устаткування і екіпіровки. Проте, не втрачають своєї актуальності потреби в медикаментах, екіпіровці, продовольчих припасах і засобах захисту військовослужбовців.

Перерахувати засоби можна на рахунок Асоціації юристів України, або на картку Приватбанку Mastercard 5168 7423 2769 9942, або передати в Секретаріат АЮУ за адресою вул. Межигорская 5, офіс 15, м. Київ.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання екіпіровки, медикаментів і продуктів для військовослужбовців. Асоціація юристів України вестиме відкриту звітність про цільове використання отриманих коштів.

У разі виникнення питань звертайтеся до виконавчого директора АЮУ Олександри Эгерт по тел.: 0 (44) 492-88-48, або пишіть на адресу oegert@uba.ua.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини