Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як заповнювати уточнюючий податковий розрахунок 1-ДФ?

Реклама

Миндоходов в роз'ясненні від 2 червня 2014 року вказало, що порядок заповнення звітного нового і уточнюючого податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) є однаковим. Вони подаються на підставі інформації із заздалегідь поданого податкового розрахунку і містять інформацію тільки по рядках і реквізитах, які уточнюються. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які вирушають контролюючими органами податковому агентові.

Для виключення одного помилкового рядка із заздалегідь введеної інформації треба повторити усі графи такого рядка і в графі 9 вказати "1" - на виключення рядка.

Для введення нового або пропущеного рядка треба повністю заповнити усі її графи і в графі 9 вказати "0" - на введення рядка. Отже, для заміни одного помилкового рядка інший треба виключити помилкову інформацію і ввести правильну інформацію, тобто, повністю заповнити два рядки, одна з яких виключає заздалегідь внесену інформацію, а друга вносить вірну інформацію. У такому разі в першому рядку в графі 9 вказується "1" - рядок на виключення, а в другій - "0" - рядок на введення.

Форма податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) і Порядок її заповнення і представлення податковими агентами затверджені наказом Миндоходов від 21 січня 2014 року № 49який набув чинності 1 квітня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини