Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бахрейн вводит на своей территории обращение книжек (карнетов) АТА

Реклама

Миндоходов листом від 27 травня 2014 року № 12245/7/99-99-24-01-04-17 повідомило митниці, що відповідно до листа Всесвітнього Радого з питань карнетов АТА з 1 червня 2014 року Королівство Бахрейн придбаває членство в Міжнародній мережі гарантійної системи карнетов АТА і впроваджує на своїй території звернення книжок (карнетов ) АТА.Організацією - гарантом сплати ввізного мита і податків у разі порушення особою, якій видана книжка (карнет) АТА, режиму тимчасового ввезення товарів на митну територію держави - учасника Конвенції про тимчасове ввезеннявизнана Торгово-промислова палата Бахрейна.

Королівство Бахрейн приєдналося до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік) і додатків A і B.1 (з обмовкою відносно статті 5.1 (а) до неї. Книга (карнет) АТА може бути заповнена англійською мовою. Митний орган може вимагати переклад, якщо книга АТА заповнена на будь-якій іншій мові.

Книги (карнеты) АТА не застосовуватимуться при переміщенні через митний кордон Королівства Бахрейн товарів в поштових відправленнях і в несупроводжуваному багажі. Митні формальності відносно товарів, переміщуваних з використанням книжок (карнетов) АТА, здійснює митний орган який знаходиться в аеропорту Бахрейна.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини