Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оргкомітет забезпечить проведення інавгурації Президента

29 травня 2014, 10:35
193
1
Реклама

И. о. Президента України Олександр Турчинов Указом № 494/2014 створив організаційний комітет для забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента країни.

До комітету увійшли 14 чоловік, співголовами призначені керівник апарату Верховної Ради Валентин Зайчук і замголови Адміністрації Президента Олег Рафальский.

Згідно з документом, МЗС вживе заходи на запрошення іноземних делегацій (представників дипломатичного корпусу іноземних держав) для участі в заходах, пов'язаних з інавгурацією; МВС забезпечить громадський порядок під час підготовки і проведення інавгурації, а Кабмін - здійснить фінансове і матеріально-технічне забезпечення.

Держкомтелерадіо доручено забезпечити широке освітлення в ЗМІ заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.

Відмітимо, що в 5-денний термін після офіційного оголошення результатів виборів новообраний на позачергових виборах Президент приймає присягу Українському народу. Інавгурація проходить на урочистому засіданні Верховної Ради за участю голови КСУ, згідно ст. 104 Конституції.

Повідомлялося, що орієнтовна дата інавгурації нового Президента - 9-10 червня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини