Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Назначен заместитель председателя ГСА и место проведения внеочередного съезда судей

Реклама

На засіданні Ради суддів України 23 травня 2014 року заступником Голови Державної судової адміністрації була призначена Людмила Гизатулина.

Також Радою були схвалені рекомендації відносно порядку обрання делегатів на конференції суддів адміністративних, господарських і загальних судів і делегатів XII позачергового з'їзду суддів України і затверджений Орієнтаційною розрахунок кількості делегатів на XII позачерговий з'їзд суддів України в розрізі адміністративно-територіальних одиниць (областей і міста Києва) і юрисдикцій.

Питання про звільненні від посад суддів КСУ відповідно до постанови Верховної Ради від 24 лютого 2014 № 775 - VII "Про реагування на факти порушення суддями Конституційного Суду України присяги судді" було вирішено вивчити додатково і з'ясувати позицію суддів КСУ, обраних за квотою з'їзду суддів України відносно їх звільнення.

Рада вирішила провести XII позачерговий з'їзд суддів України в НСК "Олімпійський" (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55). На з'їзді будуть присутніми судді Конституційного Суду України, Верховного Суду України, члени Вищої ради юстиції і члени Ради суддів України.

Питання про заходи по економному і раціональному використанню державних коштів місцевими і апеляційними судами загальної юрисдикції і установами судової влади вирішено вивчити детальніше і обговорити на наступному засіданні.

Джерело: Судова влада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини