Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВАСУ припинив пересилку в Крим листів стосовно звернень громадян

Реклама

ВАСУ повідомив, що тимчасово припинив пересилку листів, оброблених відповідно до законів "Про звернення громадян "Про інформацію "Про доступ до публічної інформації"у АР Крим і місто Севастополь.

Відповідне рішення прийняте керівництвом суду у зв'язку з листом УГППС "Укрпошта" від 04.04.2014 р. № 33-20-603, в якому повідомлено про тимчасове припинення прийому до пересилки поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів АР Крим і міста Севастополь, у відповідності якому ВАСУ тимчасово припинив пересилку поштових відправлень, адресованих одержувачам кримських населених пунктів.

В той же час, авторам звернень або запитів з АР Крим і міста Севастополя запропоновано окрім зворотної поштової адреси додатково вказувати, у разі її наявності, адресу електронної пошти, для відправки електронних листів адресатам.

Інформаційні звернення і запити можна подати у ВАСУ в електронному вигляді за адресою: vasu@vasu.gov.ua . Відповідно до Інструкції по діловодству в адміністративних судах України, електронне звернення повинне містити електронний цифровий підпис.

За інформацією прес-служби ВАСУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини