Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Миндоходов розповіло про видачу ліцензії на митну брокерську діяльність після закінчення терміну дії попередньої

Реклама

Миндоходов в листі від 16 травня 2014 року № 11289/7/99-99-24-01-02-17 роз'яснило, що за 10 днів до закінчення терміну дії попередньої ліцензії на здійснення митної брокерської діяльностікерівник підприємства особисто або через уповноважену їм особу (на підставі доручення) може подати до Департаменту митної справи Міністерства (за адресою: м. Київ, вул. Дегтяревская, д. 11-г) заява і необхідні документи для отримання ліцензії.

Відповідно до пункту постанови Кабміну від 29 листопада 2000 року № 1755 "Про термін дії ліцензії на здійснення певних видів господарської діяльності, розміри і порядок зарахування плати за її видачу" плата за отримання ліцензії складає одну мінімальну заробітну плату, виходячи з її розміру, діючого на дату прийняття органом ліцензування рішення про видачу ліцензії (зараз - 1218 грн.).

Згідно ст. 14 Закону "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" ліцензіат повинен надати органу ліцензування документ, що підтверджує внесення плати за видачу ліцензії. Плата вноситься після ухвалення рішення про видачу ліцензії. Нова ліцензія видається не раніше чим в останній робочий день дії заздалегідь виданої ліцензії. Згідно ст. 11 Закону орган ліцензування приймає рішення про видачу ліцензії або про відмову в її видачі в строк не пізніше за десять робочих днів з дати вступу заяви і документів, що додаються до заяви.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини