Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов ввів нову посаду в Антитерористичному центрі

21 травня 2014, 09:07
341
2
Реклама

Що виконує обов'язки Президента України Указом від 20.05.2014 № 481/2014 ввів посаду першого заступника керівника Антитерористичного центру СБУ.

Відповідні зміни внесені в Положення про АТЦ (Указ від 14.04.1999 № 379) - тепер глава АТЦ має першого заступника і трьох заступників. Згідно попередньої редакції, керівник АТЦ мав трьох заступників. Перший заступник керівника Центру призначається за уявленням керівника Центру і звільняється від виконання обов'язків головою СБУ.

Таким першим заступником став Віктор Муженко - про це говориться у розпорядженні в.о. Президента від 20.05.2014 № 879/2014-рпяким у складі Міжвідомчої координаційної комісії Антитерористичного центру затверджений Муженко В. Н., заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, перший заступник керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України.


Довідка.
Антитерористичний центр при Службі безпеки України створений Указом Президента від 11.12.1998 № 1343/98 у складі Міжвідомчої координаційної комісії і штабу, з метою координації діяльності органів виконавчої влади в запобіганні терористичним актам відносно державних діячів, критичним об'єктам життєзабезпечення населення, об'єктам підвищеної небезпеки, актам, які погрожують життю і здоров'ю великої кількості людей, і їх припиненню.

Основними завданнями Центру (згідно Положенню) являються: збір в установленому порядку, узагальнення, аналіз і оцінка інформації про стан і тенденції поширення тероризму в Україні і за її межами; розробка концептуальних основ і програм боротьби з тероризмом; організація і проведення антитерористичних операцій і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини