Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Партнер Arzinger призначений заступником Генпрокурора

20 травня 2014, 10:39
347
1
Реклама

що 16 травня 2014 р. виконує обов'язки Генерального прокурора України Олег Махницкий офіційно представив Віталія Касько (на фото) в якості заступника Генпрокурора України. Враховуючи великий досвід Віталія Касько в міжнародно-правовій сфері, одним з довірених йому напрямів роботи стануть питання міжнародно-правової співпраці.

Прихід Віталія Касько в Arzinger в якості партнера посилив команду юристів практик захисту в кримінальних справах по злочинах у сфері підприємництва і представництва в Європейському суді з прав людини.

Віталій почав свою діяльність в 1998 році в м. Львів слідчим прокуратури району, потім працював старшим слідчим і заступником начальника слідчого відділу прокуратури Львівської області, успішно розслідував і керував розслідуванням складних економічних і корупційних злочинів. У 2002 році він був призначений старшим прокурором Генеральної прокуратури України, а пізніше очолив міжнародно-правовий департамент.

Працюючи як в державних, так і в приватних організаціях, Віталій Касько отримав значний досвід здійснення захисту в карних процесах особливої складності, досвід повернення активів, отриманих злочинним шляхом, досвід взаємодії з правоохоронними органами, а також представництва в Європейському суді з прав людини.

Представники Генпрокуратури відмічають, що міжнародно-правова співпраця є ключовим напрямом діяльності саме сьогодні, коли рішення завдань, зокрема, і про повернення вкрадених активів з-за кордону вимагає оперативного і якісного рішення. З метою вдосконалення організації роботи органів прокуратури України у сфері міжнародної співпраці і наближення її до європейських стандартів була проведена реорганізація, результатом якої стало створення Головного управління міжнародно-правової співпраці.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини