Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Юрлайн" відстояли інтереси будівельної компанії в спорі з прокуратурою

19 травня 2014, 12:18
141
0
Реклама

Команда практики вирішення судових суперечок ЮФ "Юрлайн" успішно відстояла інтереси будівельної компанії в судовому розгляді, ініційованому органами прокуратури і Державною фінансовою інспекцією в Одеській області. Контролюючими органами був поданий позов про визнання недійсним рішення комітету конкурсних торгів про акцепт конкурсної пропозиції учасника конкурсу, а також про визнання недійсним договори про закупівлю підрядних робіт за рахунок державних коштів на торбу, що перевищує в еквіваленті 1,0 млн. дол. США.

Судовий процес був ініційований прокуратурою за результатами проведення перевірки дотримання замовником законодавства про державні закупівлі, яка була проведена спільно з Державною фінансовою інспекцією в Одеській області.

Основою для подачі позову прокурором стало виведення перевіряючих про те, що замовником нібито були допущені порушення порядку проведення торгів : порушення порядку публікації інформації про проведення торгів і порушення при визначенні критеріїв оцінки конкурсних пропозицій учасників, внаслідок чого акцептувалося пропозиція учасника з найбільшою ціною.

В ході судового розгляду юристам фірми вдалося довести відповідність дій замовника конкурсних торгів усім вимогам законодавства і відсутність підстав для визнання недійсним договори про закупівлю робіт за рахунок державних коштів. Суперечка в усіх інстанціях була вирішена на користь клієнта.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини