Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дерегуляция бізнесу в Україні: перші кроки нової влади

14 травня 2014, 09:38
506
0
Реклама

Новий уряд продовжує слідувати обіцяним курсом спрощення господарської діяльності в Україні. Так, днями набув чинності Закон № 1193 - VIIяким скасовано БІЛЬШЕ 100 дозвільних документів для ведення бізнесу в Україні! Зверніть увагу, що значна кількість скасованих документів має відношення до підприємців, які здійснюють свою діяльністю у вузькоспеціалізованих сферах господарювання. Зокрема, зміни торкнутися фахівців у сфері аграрного сектора.

Окрім цього, днями опублікований Закон № 1206 - VIIяким вводяться істотні зміни в умови ведення бізнесу. Документом передбачена відмова від обов'язку і перехід до добровільного використання друку суб'єктами підприємницької діяльності. Окрім цього Законом вводиться відміна реєстраційного збору за проведення держреєстрації юрособи і фізособи-підприємця; Держреєстрація юрособ і фізосіб-підприємців здійснюватиметься в електронній формі без обов'язкового використання електронного цифрового підпису, із застосуванням інших способів ідентифікації особи заявника. Закон набуває чинності з 1 листопада поточного року.

Обмежуватися цими актами уряд не має наміру і вже готує інші численні зміни, що стосуються ведення підприємницької діяльності в Україні. Тому для бізнесу саме зараз виникає гостра необхідність швидко і своєчасно отримувати нову інформацію з доступними роз'ясненнями. Перемагати над опонентами, мінімізувати економічні риски, йти на крок попереду - можливо тільки володіючи достовірним джерелом своєчасно оновлюваної інформації!

ЛІГА:ЗАКОН - єдина інформаційна платформа українського бізнесу.

Компанія ЛІГА :ЗАКОН, в складний нестабільний період, на підтримку бізнесу, надає максимально спрощені умови підключення до комплекту продуктів для юриста і усього підприємства - на будь-який смак, що дозволить значно полегшити складне і витратне функціонування основних підрозділів підприємств в заплутаному правовому полі, що нестримно міняється.

Умови Акції від ЛІГА:ЗАКОН, яка продовжиться до 30 травня 2014 року :

Підключення 96 грн. до продуктів від ЛІГА :ЗАКОН при оплаті продовження ліцензії на комплект за 2 місяці:

для усієї КОМПАНІЇ:

система ЛІГА :ЗАКОН ПРЕМІУМ + система VERDICTUM + БУМ

- вартість продовження ліцензії 1200 грн. в місяць (замість 1606 грн.)

для ЮРИСТА:

система ЛІГА :ЗАКОН ЮристПРОФ + система VERDICTUM

- вартість продовження ліцензії 930 грн. в місяць (замість 1230 грн.)

А також підключення 96 грн. до системам ЛІГА :ЗАКОН будь-якого рангу і системі VERDICTUM при платі продовження ліцензії за 3 місяці згідно прайса.

Замовити свій комплект>>

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини