Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Практичні аспекти і ефективні методи повернення боргів в реаліях України

13 травня 2014, 16:13
191
1
Реклама

Стягнення заборгованості залишається однією з найпоширеніших на сьогодні категорій справ. Проблема повернення боргів актуальна для усіх сфер бізнесу, окрім тих, де є можливість дозволити собі працювати на умовах 100% передоплати. Позначається і непроста економічна ситуація, і суперечлива судова практика. Стягнення стало складніше, а прийоми затягування процесу боржником - витончені.

Останнім часом зустрічається все більше випадків навмисного і умілого затягування процесу, наприклад, за допомогою посилання на те, що договір підписаний неуповноваженою особою і потрібна експертиза, або за допомогою "своєчасного" виведення активів і інших схем. В цілому ж стягнення - дуже непростий процес, що складається з безлічі етапів, кожен з яких характеризується своїми особливостями і труднощами. Детально мова про це піде 22 травня в Києві на практикумі "Стягнення заборгованості : практичні аспекти і ефективні методи повернення боргів в реаліях України"присвяченому профілактиці виникнення заборгованості, зборі інформації про боржника і оцінку перспектив погашення боргу, досудовому врегулюванню і судовому розгляду суперечки, а також інструментам стягнення складних боргів (виявлення прихованих активів боржника, арешт майна і стягнення з афільованих осіб), особливостям стягнення боргу шляхом звернення стягнення на закладене майно, роботі з правоохоронними органами і старанною службою.

Разом з практикуючими юристами участь в практикумі прикмет суддя Вищого господарського суду України, який розповість про процесуальні особливості справ про стягнення заборгованості і судову практику стягнення збитків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини