Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Техогляд сільгосптехніки можуть відмінити

Реклама

Сьогодні, 12 травня, під час спільного брифінгу Міністра аграрної політики і продовольства Ігоря Швайки і голови Госсельхозинспекции Миколи Поединка було заявлено про відміну обов'язкового техогляду сільськогосподарської техніки. По словах Н. Поєдинку, проведення техогляду здійснюватиметься тільки у разі відповідних звернень або скарг, а також при планових заходах.

Крім того, голова Госсельхозинспекции підкреслив, що сьогодні на особливу увагу заслуговує виноробницька галузь. Вже розроблений законопроект, який врегулює питання виноградарства, технологій і виноробства, також в нім виписані вимоги до безпеки виробництва і відповідальність за виробництво неякісної продукції.

Також він заявив, що ведеться робота по усуненню корупційних схем в структурі інспекційного органу - вже звільнено 21 людину в центральному апараті, а також створені комісії, які розслідують роботу керівництва територіальних органів в Кіровоградській, Херсонській, Львівській і Одеській областях.

У свою чергу, Міністр И. Швайка повідомив про доручення керівникам Госсельхозинспекции і Госземагентства провести інвентаризацію, аудит земель сільгосппризначення, лісового і водного фондів, рекреаційних зон з метою виявлення фактів використання об'єктів по нецільовому призначенню.

Джерело: Кабмін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини