Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов заявил, что в так называемом «референдуме» приняли участие не более трети населения Донецкой и Луганской областей

Реклама

"Фарс, який сепаратисти називають референдумом, є ні чим іншим, як пропагандистським прикриттям страшних злочинів - вбивств, тортур і викрадення людей. І саме цим пропагандистським прикриттям, яке не несе ніякого сенсу, вони хочуть прикрити страшні злочини"- заявив в.о. Президента Олександр Турчиноввідкриваючи засідання Погоджувальної ради 12 травня, додавши, що "цей фарс може мати тільки одно наслідок - карна відповідальність для його організаторів".

Він проінформував, що за інформацією МВС, експертів, які були присутніми учора в Донецькій і Луганській областях, в так званому "референдумі" взяли участь в Луганській області близько 24 % від населення, що має право голосувати, в Донецькій області - трохи більше 32 %. При цьому у багатьох містах цей фарс взагалі не проводивсясказав А. Турчинов.

Він також відмітив, що для Луганської і Донецької областей, які страждають від терористів, дій диверсійних груп, сепаратистської вакханалії, однієї з головних проблем являється реальна небезпека економічної катастрофи.

За інформацією прес-служби в.о. Президента.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини