Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Організатори "референдуму" на сході понесуть карну відповідальність, - Турчинов

Реклама

И. о. Президента Олександр Турчинов заявив, що фарс, який терористи називають референдумом, не матиме ніяких юридичних наслідків, окрім карної відповідальності його організаторів.

"Той фарс, який терористи з сепаратистами називають референдумом, є нічим іншим, як пропагандистським прикриттям вбивств, викрадень людей, насильства і інших тяжких злочинів"- сказав він.

За його словами, ці руйнівні для економіки Донецької і Луганської областей процеси, реально погрожують життю і благополуччю громадян, "інспіровані керівництвом Російської Федерації, мета якого - повна дестабілізація ситуації в Україні, зрив президентських виборів і скидання української влади".

"Цього пропагандистського фарсу не матимете ніяких юридичних наслідків, окрім карної відповідальності його організаторів"- заявив керівник парламенту, відмітивши, що українська влада продовжуватиме і далі боротьбу з терористами, диверсантами і злочинцями.

"В той же час - підсумував А. Турчинов- влада вестиме діалог з тими на сході України, хто не має крові на своїх руках і готовий відстоювати свої цілі і переконання законними засобами".

За інформацією прес-служби в.о. Президента.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини