Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Військові" казначейські зобов'язання випустять 21 травня

Реклама

Сьогодні, 8 травня, набув чинності Порядок визначення вартості продажу казначейських зобов'язань "Військові" серії В, затверджений наказом Мінфіну від 17 квітня 2014 року № 415.

Казначейські зобов'язання розміщуються на добровільній основі серед фізичних осіб. На вторинному ринку казначейські зобов'язання звертаються вільно. Для підтримки ліквідності казначейських зобов'язань Ощадбанк може викупляти у фізосіб казначейські зобов'язання на договірних началах за ціною не нижче за номінальну вартість. Вони можуть бути продані на вторинному ринку іншим особам.

Прибутки по казначейських зобов'язаннях виплачуються кожні шість місяців з дати випуску, вказаної на казначейському зобов'язанні. В день випуску (21 травня) казначейські зобов'язання розміщуються за номінальною вартістю. Розміщення в наступні дні здійснюється за вартістю продажу, яка зростає впродовж купонного періоду, з урахуванням накопиченого доходу, виходячи зі встановленого розміру доходу по купону.

Нагадаємо, Кабміном було доручено здійснити випуск казначейських зобов'язань "Військові" на пред'явника в документарній формі загальним об'ємом 100 млн. грн. з терміном звернення 24 місяці у кількості 100000 штук номінальною вартістю 1000 грн.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини