Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок доступу до записів реєстру про виборців, зареєстрованих в Криму

Реклама

Центральна виборча комісія постановленим від 29 квітня 2014 року № 415 припинила ведення Державного реєстру виборців органами, утвореними в Криму, на період дії правового режиму, передбаченого Законом "Про забезпечення прав і свобод громадян і правовий режим на тимчасово окупованій території України".

Постановою затверджений Порядок доступу до записів Державного реєстру виборців про виборців, виборча адреса яких відноситься до території АР Крим, міста Севастополя, а також актуалізації цих записів.

Для можливості включення в Реєстр запису про виборця, виборча адреса якого відноситься до території Криму, зміни його персональних даних, органам ведення Реєстру надається доступ в режимі запису відносно цих записів Реєстру.

Для зміни виборчої адреси на новий, за межами Криму, виборець повинен звернутися в орган ведення Реєстру за новою виборчою адресою. У разі визнання такої заяви обгрунтованим керівником приймається рішення про звернення з помошью системи "Державний реєстр виборців" в орган ведення Реєстру за попередньою виборчою адресою про необхідність внесення змін відносно його виборчої адреси.

Запис Реєстру про виборця, який помер або громадянство якого припинене, знищується не пізніше чим в триденний термін з дня закінчення терміну його зберігання.

Доступ для внесення запису про виборця у базу даних Реєстру, внесення змін до персональних даних виборця, знищень запису надається органам ведення Реєстру після впровадження програмного забезпечення відповідної функціональності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини