Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесені зміни в постанову про економію бюджетних коштів

Реклама

Кабмін постановою від 23 квітня 2014 року № 128 вніс зміни в постанова "Про економію державних коштів і недопущення втрат бюджету".

Так, Держказначейству доручено в першочерговому порядку здійснювати платежі для забезпечення роботи спеціалізованих санітарних автомобілів екстреної медичної допомоги (забезпечення паливно-мастильними матеріалами, запасними частинами, послугами зв'язку).

Також Кабмін врахував прохання Міносвіти і встановив, що припинення доплат за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників не торкається лікарів, фахівців з базовою і неповною вищою медичною освітою і професіоналів з вищою немедичною освітою і науковців, допущених до медичної діяльності, вихователів, помічників вихователів, учителів, майстрів виробничого навчання, викладачів ПТУ і внз.

Згідно зі змінами в розмір обмеження зарплати керівників держорганів і держустанов не включається виплата посібника з тимчасової непрацездатності, посібники для оздоровлення, матеріальній допомозі для вирішення соціально-побутових питань і оплата часу щорічної відпустки.

Крім того, придбання автотранспортних засобів не припиняється у випадках, коли для Збройних Сил, інших військових формувань і правоохоронних органів, Адміністрації держспецзв'язку, Державної спеціальної служби транспорту, органів і підрозділів служби цивільного захисту придбання транспортних засобів спеціального і спеціалізованого призначення, проведення ремонту, пов'язаного з передислокацією і відселенням з АР Крим і м. Севастополя в інші регіони України, здійснюється в зв'язку з проведенням заходів по мобілізаціїа також випадків придбання за рахунок засобів спецфонду держбюджету, отриманих на вказані цілі як гранти, міжнародна технічна допомога, добродійні внески.

Також не припиняється набуття форми для військовослужбовців, військовозобов'язаних, резервістів, осіб рядового і начальницького складу, що виконують обов'язки військової служби і служби у сфері цивільного захисту, по організації спеціального зв'язку і захисту інформації, виробництва правоохоронної і охоронної діяльності у форменому одязі, державних виконавців, кадетів і курсантів учбових закладів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини