Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які книги обліку розрахункових операцій реєструє Миндоходов?

Реклама

Для реєстрації в органах Миндоходов приймаються книги УРО на РРО і на окрему господарську одиницю, форми яких затверджені Порядком реєстрації і ведення розрахункових книг, книг обліку розрахункових операцій, затвердженим наказом Миндоходов від 28 серпня 2013 року № 417. Це роз'яснено Миндоходов в листі від 7 квітня 2014 року № 6282/6/99-99-18-02-03-15.

Також для реєстрації в органах Миндоходов приймаються книги УРО, форми яких визначені попереднім Порядком реєстрації і ведення книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок, затвердженим наказом ДПА від 1 грудня 2000 року № 614. При цьому на першій сторінці книги УРО вносяться додаткові реєстраційні відомості, передбачені Порядком № 417, які завіряються підписом посадовця і друком відповідального підрозділу органу Миндоходов.

У разі придбання суб'єктами господарювання книг УРО по формах, затверджених Порядком № 417 до набуття чинності наказу № 844реєстрація таких книг в Миндоходов можлива у разі внесення змін до розділу III книги УРО на РРО і сторінку для щоденних записів книги УРО на окрему господарську одиницю, що забезпечить їх відповідність формам книг УРО, певним наказом № 844.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини