Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Марія Ортинская визнана "Проривом року" у сфері інтелектуальної власності

29 квітня 2014, 12:15
327
2
Реклама

25 квітня 2014 р. в ГП "Український інститут промислової власності" відбулося урочисте засідання з нагоди святкування Міжнародного дня інтелектуальної власності і церемонія нагородження кращих патентних повірених в Україні. За підсумками своєї діяльності за 2013 рік Марія Ортинскаякерівний партнер IPStyle отримала вдячність від Інституту промислової власності "За вагомий внесок в розвиток державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні в номінації "Прорив року".

Марія Ортинская є автором щотижневого аналітичного видання "Юрист&Закон" і куратором робочої групи з питань зовнішньоекономічної діяльності і торгівлі, створеної у рамках ініціативи "ЗАКОН для УСІХ".

Патентно-юридична компанія IPStyle в 2014 році увійшла до бронзової ліги України за результатами незалежного дослідження міжнародного видання у сфері інтелектуальної власності World Trademark Review 1000 і у ТОП-15 юристів у сфері інтелектуальної власності в Україні за версією Client's Choice 100 Best Ukrainian Lawyers за 2014 рік.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини