Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заплановано введення альтернативних безготівкових способів оплати парковки

28 квітня 2014, 12:25
100
0
Реклама

Минрегион обробляє питання про введення двох альтернативних методів оплати парковки : карток попередньої оплатизастосування яких не регулюється постановою Правління Нацбанку від 30 квітня 2010 р. "Про здійснення операцій з використанням спеціальних платіжних засобів" і платіжних інструментівпередбачених законодавством України про безготівкові розрахунки.

Зокрема, фахівці Міністерства обговорили питання врегулювання розбіжностей при узгодженні проекту постанови Кабміну "Про внесення змін до Правил парковки транспортних засобів".

Учасники також обговорили обробили питання про доцільність визначення регламенту створення, діяльності і користування комп'ютеризованою системою, безпосереднього утримувача цієї системи; чітких правил користування послугою мобільної парковки з визначенням питанням формування її вартості і державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

За підсумками обговорення усіх розбіжностей було прийнято погоджене рішення - пересогласовать проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Правил парковки транспортних засобів" в найкоротші терміни і після отримання повторного експертного укладення Мінюсту надати у встановленому законодавством порядку на розгляд Уряду.

Джерело: Минрегион.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини