Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 15 травня Миндоходов обіцяє вивести ринок підакцизних товарів з тіні

25 квітня 2014, 10:50
128
0
Реклама

"Наша мета - знищення усіх злочинних схем і старих підходів до організації роботи, які використовувала податкова міліція"- заявив заступник Міністра прибутків і зборів України Володимир Хоменко.

Надзвичайно гостро коштує питання про якісну активну роботу по напрямах детінізації ринку підакцизних товарів, ефективного контролю за витратами бюджетних коштів, ліквідації груп транзитно-конвертацій, питаннях контролю за поверненням ПДВ, контролю за експортно-імпортними операціями ризикових суб'єктів ВЭД, системного відробітки фінансово-промислових груп і банківських установ.

В. Хоменко підкреслив, що Міністерством визначений термін повної детінізації ринку підакцизних товарів - це 15 травня поточного року. До цього часу керівники в регіонах повинні навести повний лад на ринку обороту алкогольних напоїв і тютюнових виробів. У цьому ж зацікавлені і виробники вказаної продукції, які працюють "прозоро".

Замміністра Хоменко також нагадав про зміні підходів до оцінки діяльності слідчо-оперативних підрозділів Миндоходов . Оцінювання буде побудовано таким чином - не кількість відкритих карних виробництв і заведених оперативно-розшукових справ, а якісні показники, як засіб досягнення результату по погашенню нанесеного державі збитку.

Джерело: Урядовий портал.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини