Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скільки в 2014 р. стоїть диплом?

25 квітня 2014, 10:17
260
0
Реклама

Міносвіти повідомляє, що в 2014 році ціна одного екземпляра :

- свідчення про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середню освіту, виготовлених на основі фотокомп'ютерних технологій, для випускників приватних загальноосвітніх учбових закладів, випускників контрактної форми навчання професійно-технічних учбових закладів і випускників вищих учбових закладів складає 37,08 гривен.

- свідоцтва про привласнення (підвищенні) робочої кваліфікації, диплома кваліфікованого робітника, диплома молодшого фахівця, виготовлених на основі фотокомп'ютерних технологій, складає 52,02 гривен.

- диплома бакалавра, диплома фахівця або диплома магістра, виготовлених на основі фотокомп'ютерних технологій, складає 89,82 гривен.

Складовими вказаних цін є вартість виготовлення документів про освіту і вартість послуг, ГП "Инфоресурс", що надаються, при забезпеченні документами про освіту, які виготовляються на основі фотокомп'ютерних технологій.

Міністерство освіти і науки, молоді і спорту АРК, департаменти (управління) освіти і науки обласних, Київською і Севастопольською міських держадміністрацій, загальноосвітні і професійно-технічні учбові заклади, отримуючи в 2014 р. свідчення про базову загальну середню освіту, атестати про повну загальну середню освіту для осіб, які вчилися за засоби державного і місцевих бюджетів, оплачують тільки вартість послуг ГП "Инфоресурс" по забезпеченню документами про утворення державного зразка, виготовлені на основі фотокомп'ютерних технологій, у розмірі 3,12 гривни за один документ про освіту.

Інші документи про освіту, що виготовляються за засоби держбюджету для осіб, які вчилися за засоби державного і місцевих бюджетів в загальноосвітніх і професійно-технічних учбових закладах, а саме: бланки додатків до свідчень про базову загальну середню освіту і додатків до атестатів про повну загальну середню освіту, свідчення про закінчення спеціальної загальноосвітньої школи (для дітей, що мають недоліки у фізичному або розумовому розвитку), бланки похвальних листів "За високі досягнення в навчанні" і похвальних грамот "За особливі досягнення у вивченні", золоті медалі "за високий досягнення в навчання", срібний медаль "за досягнення в навчання", видається безкоштовно.

Джерело: Міносвіти.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини