Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи оплачуватимуться неправильно оформлені кримськими лікарнями листки непрацездатності?

Реклама

Мінохоронздоров'я в листі від 8 квітня 2014 року № 3.07-19/767/9665 відмітив, що можливі порушення заповнення бланків листків непрацездатності (далі - БЛН), виданих установами охорони здоров'я АР Крим і м. Севастополя, можуть стати перешкодою для своєчасного нарахування матеріальної допомоги по тимчасовій непрацездатності особам, працюючим на кримських підприємствах, в установах, організаціях або фізособам-підприємцям, а також добровільно застрахованим особам.

У разі звернення таких осіб до установ охорони здоров'я по місцю їх тимчасового перебування, за наявності неналежного оформлення БЛН, Мінохоронздоров'я просить в триденний термін розглядати питання про внесення виправлень і належне оформлення БЛН без їх повернення в лікарні Криму і Севастополя.

Надання матеріальної допомоги цій категорії осіб здійснюватиметься безпосередньо в робочих органах відділень Фонду соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності.

Таким чином, Фонд здійснює виплати по невірно заповнених листках непрацездатності за умови їх виправлення по місцю перебування осіб, що звернулися.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини