Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 1 травня відновлять попередній продаж же/д квитків?

23 квітня 2014, 09:12
148
0
Реклама

Уповноважені представники ж/д адміністрацій України, Росії, Молдови і Білорусі на спільній нараді в Мінську 17 - 18 квітня розробили пропозиції по об'ємах руху пасажирських потягів в сполученні із станціями АР Крим.

Зокрема, для потягів формування "Укрзалізниці" планується прокласти 13 ниток графіку для курсування 17 пар пасажирських потягів. "Найпопулярніші потяги, що курсують між материковою частиною України і АР Крим в графіці руху на 2014 - 2015 рр., будуть збережені"- відмічають фахівці "Укрзалізниці".

Зараз "Укрзалізниця" з причетними міністерствами і відомствами погоджує розміри руху потягів в сполученні із станціями Криму і вже до 1 травня 2014 р. планується внести відповідні коригування в графік руху на 2014 - 2015 рр., щоб відновити попередній продаж квитків.

Крім того, на основі моніторингу пасажиропотоку ж\д адміністрації сусідніх країн планують до 25 квітня підготувати погоджені пропозиції для встановлення розмірів руху пасажирських потягів прямого міжнародного повідомлення.

Також фахівці працюють над зменшенням періоду попереднього продажу квитківякі "Укрзалізниця" реалізує за 45 діб до відправлення потягу.

Відмітимо, що дії Росії в частині привласнення станціям Криму нових кодів можуть привести до зміни внутрішнього тарифу в повідомленні Україна - Крим на міжнародний.

Джерело: Урядовий портал.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини