Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В хозпроцессе разрешили не доказывать уже доказанные или признанные обстоятельства

17 квітня 2014, 16:45
441
0
Реклама

230 народних депутатів погодилися внести зміни в ст. 35 Господарського процесуального кодексу України відносно підстав звільнення від доведення, прийнявши той, що відповідає Закону на основі проекті № 0927 (цей проект раніше був зареєстрований під номером 9219).

Так, змінами встановлено, що обстоятельства, які визнаються сторонами і іншими особами, що беруть участь в справіможуть не доводитися перед судом, якщо у суду не виникає сумніву в достовірності цих обставин і добровільності їх визнання.

Обставини, встановлені рішенням суду в господарській, цивільній або адміністративній справі, що набрало законної сили, окрім встановлених рішенням третейського судуне доводяться при розгляді інших справ, в яких беруть участь ті ж особи або особа, відносно якої встановлені ці обставини.

Вирок суду в карному виробництві або постанова суду у справі про адміністративне правопорушення, які набрали законної сили, є обов'язковими для господарського суду, що розглядає справу про правові наслідки дій або бездіяльності особи, відносно якої ухвалений вирок або постанова суду, тільки в питаннях, чи мало місце діяння і здійснено воно цією особою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини