Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР розширює базу розрахунку біржового курсу

16 квітня 2014, 16:36
129
0
Реклама

Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку підготувала рішення "Про внесення змін до Порядку визначення біржового курсу цінного паперу". Відповідний документ був прийнятий на засіданні Комісії, яке відбулося 15 квітня 2014 р.

За словами Ірини Устенко, директора Департаменту регулювання діяльності торговців цінними паперами і фондових бірж НКЦБФР, основною метою внесення змін є розширення бази розрахунку біржового курсущо дозволяє визначити істинну ринкову вартість більшої кількості цінних паперів, і зробила неможливим штучне формування ринкової ціни. З пропозиціями по зміні підходів до розрахунку біржового курсу в Комісію звернулися учасники фондового ринку.

"Цими змінами у базу розрахунку біржового курсу включається біржовий контракт, термін виконання якого не перевищує трьох робочих днів з моменту укладення договору, що відповідає вимогам Закону України "Про депозитарну систему", а також встановлена норма відносно укладення біржового контракту на підставі безадресної заявки"- відмітила пані Устенко.

Джерело: НКЦБФР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини