Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Царева завели ще одно справу за підозрою в сепаратизмі

16 квітня 2014, 15:19
147
3
Реклама

Прокуратурою Луганської області розпочато ще одно карне виробництво за фактом здійснення народним депутатом України Олегом Царевым дій, спрямованих на зміну меж території України (ч. 2 ст. 110 Карного кодексу України - посягання на територіальну цілісність і недоторканість України).

Основою для збудження цього карного виробництва сталі публічні виступи парламентаря під час масових акцій біля адміністративної будівлі УСБ України в Луганській області, в яких він висловлював сепаратистські наміри і призвав до роз'єднання країни.

Нагадаємо, що прокуратурою м. Києва учора також було внесено в ЕРДР відомості про здійснення О. Царевым дійпередбачених ст. 110 Карного кодексу України.

У зв'язку з цим за дорученням в.о. Генерального прокурора України Олега Махницкого вказані матеріали за заклики до сепаратизму об'єднані у одно карне виробництво.

Досудове розслідування проводитиме прокуратура міста Києва.

У разі підтвердження фактів і провини Генпрокуратурою буде підготовлено звернення у Верховну Раду з уявленням про зняття статусу народного депутата України з О. Царева. Одночасно може бути внесене представлення в Центрвиборчком про позбавлення статусу кандидата в Президенти України.

Джерело: ГПУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини