Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГИС організовує консультації з продажу майна на електронних торгах

16 квітня 2014, 14:32
170
0
Реклама

Голова Державної старанної служби Дмитро Сторожук повідомив, що про те, як стати учасником електронних торгів і про основні правила нового порядку реалізації заарештованого майна можна буде дізнатися у спеціально створених консультаційних центрах.

"Ми обов'язково організовуємо серію консультацій для громадськості, або навіть створимо регіональні консультаційні центрі на базі ДП "Информьюст". А вже у кінці квітня ми здійснимо попередню презентацію електронних торгів у дії, де відповідні фахівці наочно продемонструють усі етапи процесу" - відмітив Д. Сторожук.

Перші результати впровадження пілотного проекту електронних торгів будуть представлені громадськості вже в червні, за підсумками першого місяця роботи. При цьому, в процесі реалізації проекту, планується проводити постійний аналіз і вдосконалення системи з широким залученням професійного круга експертів і громадськості.

Джерело: ГИС.

Нагадаємо, з 1 травня в 4-х областях стартує пілотний проект по впровадженню системи електронних торгів заарештованим майном.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини