Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У першому читанні прийнятий проект про гарантії військовослужбовцям в особливий період

16 квітня 2014, 12:49
159
0
Реклама

У першому читанні 228 народних депутатів підтримали законопроект № 4369 про внесення змін до Закону "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців і членів їх сімей" (відносно гарантій в особливий період).

Проектом передбачено, що період проходження громадянами військової служби в особливий період засчитывается в їх страховий стаж, стаж роботи, стаж роботи за фахом, а також до державної служби в подвійному розмірі.

У особливий період сім'ям військовослужбовців щомісячно виплачується грошове забезпечення, у тому числі додаткові і інші види грошового забезпечення в розмірах встановлених військовослужбовцеві на день його мобілізації.

Грошове забезпечення виплачується таким членам сімей військовослужбовців : дружині (чоловікові), а у разі її (його) відсутності - повнолітнім дітям, які проживають разом з нею (ним), або законним представникам (опікунам, опікунам) або усиновлювачам неповнолітніх дітей (інвалідів з дитинства - незалежно від їх віку), а також особам, що знаходяться на утриманні військовослужбовців, або батькам військовослужбовців рівними частками, якщо військовослужбовці не полягають в шлюбі і не мають дітей.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини