Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звернення про уточнення відомостей про кандидатів в Президенти Центрвиборчком розглядатиме до 29 квітня

Реклама

Постановою від 13 квітня 2014 року № 264 Центрвиборчком затвердив роз'яснення відносно розгляду звернень з питань внесення змін до постанов про реєстрацію кандидатів на пост Президента на позачергових виборах 25 травня 2014 року.

Роз'яснено, що на позачергових виборах Президента перелік зареєстрованих кандидатів публікується в газетах "Голос України" і "Урядовый кур'єр" в п'ятиденний термін після реєстрації кандидатів (до 9 квітня), інформаційні плакати кандидатів виготовляються не пізніше чим за 26 днів до дня виборів (до 28 квітня), форма, колір і текст виборчих бюлетенів для голосування затверджуються не пізніше чим за 22 дні до дня голосування (до 2 травня).

З метою недопущення порушення термінів обнародування інформації про зареєстрованих кандидатів, виготовлення інформаційних плакатів і виборчих бюлетенів, забезпечення при цьому достовірності і об'єктивності інформації про кандидатів усе звернення відносно уточнення відомостей про них розглядаються Центрвиборчкомом до 29 квітня.

Інформація, що міститься в зверненнях відносно уточнення відомостей про кандидатів, що поступили після 28 квітня, береться Центрвиборчкомом до відома. Рішення про внесення змін до постанов про реєстрацію кандидатів по таких зверненнях не приймаються.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини