Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Надбавки деяким категорям медпрацівників виплачуватимуться у разі наявності бюджетних коштів

Реклама

Постановою від 25 березня 2014 року № 95 Кабмін встановив, що додаткові виплати деяким категорям працівників установ охорони здоров'я здійснюються за умови забезпечення в повному об'ємі бюджетними коштами обов'язкових виплат по заробітній платі.

Постанова касется виплат, встановлених постановами Кабміну :

- від 20 березня 2013 р. № 174 "Деякі питання оплати праці працівників протитуберкульозних закладів" (допомога на оздоровлення у розмірі посадового окладу, щорічна допомога для вирішення соціально-побутових питань в розмірі до одного посадового окладу);

- від 27 березня 2013 р. № 199 "Деякі питання оплати праці медичних працівників системи екстреної медичної допомоги" (надбавка за особливий характер праці в розмірі до 20 % посадового окладу, надбавка за особливі умови праці в розмірі до 20 % посадового окладу, матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань у розмірі одного посадового окладу);

- від 30 грудня 2013 р. № 977 "Деякі питання оплати праці медичних працівників, що надають первинну медичну допомогу" (надбавки за об'єм і якість виконаної роботи лікарями загальної практики - сімейними лікарями, дільничними лікарями-педіатрами, дільничними терапевтами, фельдшерам і акушерам, медсестрам).

Обмеження діятимуть до стабілізації економічної ситуації в країні і введені з метою економного і раціонального використання державних коштів.

Нагадаємо, надбавки педагогам і бібліотекарям встановлюватиме директор установи, виходячи з її граничного розміру.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини