Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госветфитослужба роз'яснила питання видачі дозволу на ввезення тварин і кормів

Реклама

Державна ветеринарна і фітосанітарна служба в листі від 2 квітня 2014 року № 15-9-2-2-12/12075 повідомила, що з 2 квітня дозвіл Госветфитослужбы на ввезення товарів (продуктів тваринного походження, біологічних продуктів, ветеринарних препаратів, субстанцій, кормових добавок, преміксів і кормів), які ввозилися раніше на територію України, не видається. Відповідно до постанови Кабміну від 12 березня 2014 р. № 78 отримані суб'єктами господарювання дозволу на вказані товари вважаються безстроковими.

В той же час, Госветфитслужба відмітила, що залишаються в силі вимоги постанови Порядку видачі дозволу на ввезення на територію України тварин, продуктів тваринного походження, репродуктивного матеріалу, біологічних продуктів, патологічного матеріалу, ветеринарних препаратів, субстанцій, кормових добавок, преміксів і кормів про отримання дозволу на ввезення продуктивних тварин і репродуктивного матеріалу, ввезення живих мікроорганізмів і патологічного матеріалу, що містить збудників хвороб тварин, з метою проведення наукових досліджень або для інших дозволених цілей, а також видачі дозволів у разі початку ввезення інших товарів, які раніше не ввозилися на територію України.

При цьому рішення про визначення початку ввезення товарів приймається компетентним органом відповідно до коду УКТЗЕД товару.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини