Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поділитеся своїм Законним випадком - отримаєте iPad на практиці!

8 квітня 2014, 13:33
228
0
Реклама

Щорічний конкурс "Законний випадок з ПРАКТИКИ" триває до 24 квітня 2014 року! Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" шукає найцікавіші випадки і виходи з них у рамках правового поля!

Три кращі роботи будуть нагороджені цінними призами!

У юридичній практиці кожна справа має свої тонкощі, а тому і механізми, застосовні для правового вирішення завдань, завжди різні. Іноді доводиться стикатися з нестандартними справами, отримати правову перемогу в яких можна, тільки застосувавши увесь свій професіоналізм і креативність мислення.

Такі справи захоплюють дух, викликають живий азарт і непідробний інтерес! Чим складніше завдання, тим солодше смак перемоги і тим цікавіше Законний вихід з ситуацій!

Саме такі історії - історії сміливих правових рішень завжди цікаві і пізнавальні для широкого круга аудиторії.

Згадаєте нестандартний правовий випадок з Вашої практики і поділитеся історією успіху, якою Ви гордитеся! Ваш досвід буде цікавий широкому кругу професійної аудиторії.

Також Ви зможете отримати один з цінних призів від компанії "ЛІГА: ЗАКОН".

До конкурсу допущені Законні випадки з практики: адвокатів, юрисконсультантов, юристів з досвідом судової практики.

Ознайомтеся з правилами участі в конкурсі,

додайте свою роботу

і отримаєте один з призів :

- за 1-е місце - планшет Apple A1432 iPad mini;

- за 2-е місце - інформаційно-правова система ЛІГА :ЗАКОН Преміум + система аналізу судових рішень "VERDICTUM" + БУМ: Бухгалтерський Розумний Модуль - в користування на 6 місяців*;

- за роботу, що набрала найбільшу кількість "лайков" (приз глядацьких симпатій), - інформаційно-правова система ЛІГА :ЗАКОН і система аналізу судових рішень "VERDICTUM" - в користування на 3 месяца*.

Детальнішу інформацію про конкурс "Законний випадок з ПРАКТИКИ" шукайте тут.

Надихайтеся історіями переможців минулого року: про часові пояси, кругообігу валюти і "справою про суміжників" - ділитеся своїми Законними перемогами!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини