Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Chadbourne отримала нагороду "Національна юридична фірма року : Україна"

8 квітня 2014, 09:56
133
0
Реклама

Міжнародна юридична фірма Chadbourne & Parke отримала нагороду "Національна юридична фірма року : Україна" на 15-ій щорічній церемонії нагородження IFLR European Awards, яка відбулася в Лондоні 3 квітня 2014 року.

Нагорода була вручена за роботу Chadbourne над проектом з продажу доль Корпорації AES в двох українських енергорозподільних підприємствах, AES Киевоблэнерго і AES Ровнооблэнерго, компанії VS Energy International в 2013 році.

Роботу команди Chadbourne над транзакцією очолили партнер лондонського офісу Чарез Голвала і партнер київського офісу Ярослава Джонсон. До складу команди увійшли юристи київського і лондонського офісів: Ганна Путинцева, Тетяна Довгань, Олександра Соловйова, Ганна Якубенко, Олександра Неовиус і Пол Уайт.

Щорічно IFLR European Awards визначає провідні юридичні фірми Європи, що консультували по найскладніших і інноваційних проектах в минулому році. Нагороди присуджуються на основі досліджень експертів IFLR, виходячи з інформації, наданої фірмами, а також по відгуках клієнтів, конкурентів, штатних юристів і фахівців міжнародних фінансових установ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини