Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати мають намір узаконити фінансування армії за рахунок добродійності

4 квітня 2014, 09:11
141
2
Реклама

Комітет ВР з питань нацбезпеки і оборони рекомендує прийняти за основу законопроект № 4491 про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно посилення матеріально-фінансового забезпечення обороноздатності держави.

Законопроектом пропонується визначити, що під час підготовки до озброєного захисту держави або її захисту у разі озброєної агресії або озброєного конфлікту фінансування національної оборони держави, Збройних Сил України, мобілізаційної підготовки і мобілізації може здійснюватися додатково за рахунок добродійних пожертвувань фізичних і юридичних осіб в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів.

Відповідні зміни передбачається внести в закони про оборону, про ВСУ, про мобілізаційну підготовку, про гуманітарну допомогу, про добродійність.

Члени Комітету підтримали законопроект, прийняття якого дозволить забезпечити мобілізаційну готовність, обороноздатності держави і боєздатність Збройних Сил України до виконання конституційного обов'язку по обороні України, захисту її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканості.

Джерело: сайт ВР.

Читайте про проект під
робнее: Депутати хочуть фінансувати оборону держави за рахунок добродійних внесків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини