Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бланки паспортів, які залишилися на території Криму, анулювані

2 квітня 2014, 16:22
239
0
Реклама

У зв'язку з неможливістю вивезення бланків паспортів громадянина Україниякі зберігалися в територіальних підрозділах міграційної служби на території Криму, голова Державної міграційної служби України Сергій Радутный підписав наказ про визнання недійсними (анулюванні) бланків паспортів в кількості понад 14,5 тис. шт.

Серії і номери вказаних бланків внесені в загальноукраїнську базу даних загублених і викрадених паспортів, а також у відповідну базу даних пограничної служби.

Таким чином, їх неможливо використовувати для виготовлення паспорта громадянина України, оскільки такий паспорт не пройде ніякої перевірки державними органами і вважатиметься підробним. Відповідно, паспорти, виготовлені з цих бланків, неможливо буде використовувати для перетину державного кордону України.

Враховуючи те, що усі бланки закордонних паспортів персоналізуватимуться на ГП "Державний центр персоналізації документів" в місті Києві, чистих (незаповнених) бланків паспортів громадянина України для виїзду за кордон в територіальних підрозділах (у т. ч. на території Криму) ні.

Джерело: ГМС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини