Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ляшко пропонує не обмежувати рух заради кортежів чиновників

2 квітня 2014, 14:40
130
2
Реклама

Нардеп Олег Ляшко своїм законопроектом № 4615 пропонує внести зміни Закон "Про дорожній рух" і викласти статтю 26-1 в новій редакції.

Проектом запропоновано встановити заборона обмежень рухи транспортних засобів і пішоходів для забезпечення проїзду кортежів окремих осіб, відносно яких здійснюється державна охорона.

Згідно з проектом, не дозволяється обмежувати або забороняти рух ТС, пішоходів на окремих ділянках вулиць, автомобільних доріг для забезпечення проїзду автотранспортом Президента України, голови Верховної Ради, Прем'єр-міністра України, а також глав іноземних держав, парламентів і урядів, керівників міжнародних міжурядових організацій і іноземних делегацій, які знаходяться в Україні з офіційним візитом і інших осіб, відносно яких здійснюється державна охорона.

Такими змінами планується забезпечити рівні конституційні права громадян, адаптувати законодавство України про дорожній рух із законодавством країн ЄС. "Хочемо бути в Європі - означає і їздити чиновники теж повинні, як їх європейські колеги" - вважає О. Ляшко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини